LASTMINUTE KÖZPONT

Last minute Csehország


  •                        

Utazások kategóriák szerint

lastminute utak

Görögország

83.953 Ft/fő-től


lastminute utak

Egyiptom

121.396 Ft/fő-től


lastminute utak

Tunézia

131.200 Ft/fő-től


lastminute utak

Törökország

125.500 Ft/fő-től


lastminute utak

Spanyolország

180.968 Ft/fő-től


Advent Csehországban

Advent Csehországban


Régió / Város: Prága / Prága
Utazás módja: repülővel
Kategória: Körutazás
0 Ft/Fő-től

Az utazás fő attrakciója Prága, a tör­té­nel­mi, kul­tu­rá­lis és mű­vé­sze­ti ér­té­kek­ben bővelkedő cseh főváros. Prága önmagáért beszél, évente sok millió turista látogat el ide, hogy megismerje rend­kívül impozáns látnivalóit. A programot színesíti egy kirándulás az elegáns fürdővárosba, Karlovy Vary-ba, továbbá oda- és visszaútban meg­is­mer­hetik Brno, valamint Közép-Európa egyik leg­szebb kis­vá­rosa, Český Krumlov ne­ve­zetes­sé­geit is. 

Az uta­zást az ünnepi hangulat, a ka­rá­cso­nyi vá­sá­rok nyüzsgő forgataga, a belvárosok dísz­ki­vi­lágítása teszi teljessé. A kul­tu­rá­lis élmény és a fe­lejt­he­tet­len ka­rá­cso­nyi hangulat ga­ran­tált ezen az úton. Tartsanak velünk!

 

1. nap: Brno (Brünn)

Elutazás Székesfe­hér­várról a Piac téri parkolóból 5.15-kor, Bu­da­pest­ről az autó­busz 6.30-kor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Budapest – Tatabánya – Győr – Rajka út­vo­na­lon Brnóba, Csehország má­so­dik leg­na­gyobb váro­sába. Is­mer­ke­dés a szép bel­vá­rossal (Dóm, Piac tér, Régi vá­ros­háza stb.), majd sza­bad­idő a város­köz­pont­ban, séta, vásárlási lehe­tő­ség, ba­ran­go­lás a ka­rá­cso­nyi vásár területén. Délután to­vább­uta­zás a Prága környéki szállodába (3 éj).

 

2. nap: Prága

Prága az elmúlt években a világ egyik leg­lá­to­ga­tot­tabb városává vált, köszönheti ezt az európai fő­vá­rosok sorában egyedülállóan érintetlen vá­ros­ké­pé­nek, a középkortól a szecesszióig szinte minden időszakot felölelő építészeti örökségének. Vá­ros­né­zés a cseh fő­vá­ros­ban: Hradzsin, Szent Vitus-ka­ted­rá­lis, Aranyművesek utcája, Károly híd, Óváros tér a városházával, Vencel tér stb.

A vá­ros­né­zés után marad elég sza­bad­idő a ka­rá­cso­nyi vásárok (Óváros tér, Vencel tér) egyéni fel­fe­de­zésére, a helyi specialitások kipróbálására, sétál­ga­tásra az ősi utcákon. Különleges élmény lesz a ka­rá­cso­nyi fényekkel kivilágított, szépen feldíszített prágai óváros.

 

3. nap: Karlovy Vary (Karls­bad), Prága

Kirándulás a nyugat-csehországi Karlovy Varyba, Európa egyik híres fürdőváro­sába. A szép fekvésű városban ma is sok pompás épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára, amikor Karls­bad a nemzetközi arisztokrácia egyik fő ta­lál­ko­zó­he­lye volt.

Karlovy Vary után érkezés a prágai belvárosba a kora esti órákban. Közös séta, illetve sza­bad­idő az esti Prá­gá­ban. 

Figyelem: A fél­pan­ziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon Prágában, egy belvárosi étteremben lesz.

 

4. nap: Český Krumlov (Krumau)

Egy han­gu­la­tos kisváros, Český Krumlov meglá­to­ga­tásával veszünk búcsút Csehországtól. Ez a város egy kö­zép­kor­ból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO vi­lág­örök­ség része. A Vltava folyó kanya­ru­la­tában el­he­lyez­kedő óvárosa és meg­hök­ken­tően érdekes vára sokáig emlékezetes marad a turis­ták­nak.

Hazautazás Ausztrián keresztül a Bécs – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Székesfe­hér­várra az esti órákban.

 

Figyelem: A programok sorrendje a nyitvatartások függ­vé­nyé­ben fel­cse­ré­lőd­het.

 

Utazás

Légkondicionált luxusautó­busszal.

 

Szállás

3 éj­sza­ka 2-3 ágyas, für­dő­szo­bás szállodai szo­bák­ban. A szép, új 4 csil­la­gos szálloda egy Prága melletti kis­vá­rosban talál­ható (kb. 10-15 percre autó­busszal Prágától). A lég­kon­dicio­nált szo­bák­ban tv, telefon, széf és ingyenes inter­net­kap­cso­lat, a tágas fürdőszo­bák­ban fürdőkád és haj­szá­rí­tó szolgálja a vendégek kényelmét.

 

Ellátás

Büféreggeli / fakultatív fél­pan­zió.

Félpanziós felár: 9.900 Ft (3 vacsora, melyek egyike egy prágai belvárosi étteremben lesz.)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autó­buszos uta­zást, a 3 éj­sza­kai szál­lást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a fel­so­rolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a belé­pő­dí­ja­kat.

 Részletes leírás

 Képek

 

 Indulási időpontok, árak

Amennyiben nem talált megfelelő időpontot vagy utazást, kérjük keresse irodánkat elérhetőségeinken, hiszen a feltüntetett utazások csak egy részét jelentik teljes kínálatunknak!
Lastminute Központ Utazási Iroda Kft. | Adószám: 23803567-2-42 | | BFKH U-001335 | Minden jog fenntartva. © 2018
1173 Budapest, Cinkotai út 6/17. (Cinkotai úti üzletsor) | Telefon/fax: 06-1-256-38-94 | e-mail: info@lastminutekozpont.hu
Az oldalainkon feltüntetett információ kizárólag tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát fenntartjuk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiemelt last minute utak: Last minute Egyiptom | Last minute Görögország | Last minute Törökország