LASTMINUTE KÖZPONT

Last minute Csehország


  •                        

Utazások kategóriák szerint

lastminute utak

Görögország

83.953 Ft/fő-től


lastminute utak

Egyiptom

121.396 Ft/fő-től


lastminute utak

Tunézia

131.200 Ft/fő-től


lastminute utak

Törökország

125.500 Ft/fő-től


lastminute utak

Spanyolország

180.968 Ft/fő-től


Prága, Bécs, Pozsony I.

Prága Hotel


Régió / Város: Prága / Prága
Utazás módja: busszal
Kategória: Körutazás
40 200 Ft/Fő-től

***ELŐJELENTKEZÉS 2019***

 

FONTOS:

Az egyes utazások időpontjai a katalógus megjelenéséig (várhatóan 2019 február) csupán előzetesek, tájékoztató jellegűek. A csoportok számának, időpontjainak és programjainak tekintetében a változtatás

jogát az utazásszervező fenntartja!

 

A feltüntetett részvételi díjak tájékoztató jellegűek!

 

 

1. nap: Pozsony

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból 5.45-kor, Budapestről az autóbusz 7 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Budapest - Tatabánya - Győr - Rajka útvonalon Pozsonyba, a szlovák fő­vá­ros­ba, ahol valaha közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Először autóbusszal felmegyünk a Duna fölé magasodó négytornyú várhoz, a város jelképéhez (nagyszerű panoráma). Ezt követően közös séta, majd szabad program a szépen felújított óvárosban, ahol rengeteg magyar vonatkozású műemlékkel találkozhatunk. 
Délután továbbutazás a Pozsony - Brno - Prága út­vo­nalon a Prága környéki szállodába (2 éj).
 
2. nap: Prága 
Prága az elmúlt években a világ egyik leg­lá­to­ga­tottabb városává vált, köszönheti ezt az európai fővárosok sorában egyedülállóan érintetlen város­ké­pé­nek, a középkortól a szecesszióig szinte minden időszakot felölelő építészeti örökségének. 
Városnézés a cseh fővárosban: Hradzsin, Szent Vitus-kated­rá­lis, Aranyművesek utcája, Károly híd, Óváros tér a városházával, Vencel tér stb.
A városnézés után marad szabadidő arra, hogy sé­tál­has­sa­nak az ősi utcákon, vagy beüljenek valamelyik híres sörözőbe.
 
3. nap: Bécs
Utazás a Prága - Jihlava - Znojmo útvonalon Bécsbe. Ismerkedés az osztrák fővárossal az autóbuszból, majd séta a belvárosban, a Szent István-dóm meg­te­kintése. Szabad program, lehetőség a Hofburg világhírű kincstárának vagy a Császári Lak­osz­tá­lyoknak, esetleg valamely más múzeumnak a meg­lá­to­gatására.
Hazautazás a Hegyeshalom - Győr - Tatabánya - Budapest - Székesfehérvár útvonalon. Érkezés az esti órákban.
 
Figyelem: A programok sorrendje a nyitva tartások függvényében felcserélődhet.
 
Utazás
Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).
 
Szállás
2 éjszaka 2-3 ágyas, fürdőszobás szállodai szobákban. A szép, új 4 csillagos szálloda egy Prága melletti kisvárosban található (kb. 10-15 percre autóbusszal Prágától). A légkondicionált szobákban tv, telefon, minibár, széf és ingyenes internetkapcsolat, a tágas fürdőszobákban fürdő­kád és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szálloda kis wellness részleggel is rendelkezik, melynek szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.
Nincs éjszakai buszozás.
 
Ellátás
Büféreggeli / fakultatív félpanzió.
 
A részvételi díj tartalmazza:
az autóbuszos uta­zást, a 2 éjszakai szállást reggelivel, az út­le­mon­dási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza az esetleges belépődíjakat.
 

***ELŐJELENTKEZÉS 2019***

 

FONTOS:

Az egyes utazások időpontjai a katalógus megjelenéséig (várhatóan 2019 február) csupán előzetesek, tájékoztató jellegűek. A csoportok számának, időpontjainak és programjainak tekintetében a változtatás

jogát az utazásszervező fenntartja!

 

A feltüntetett részvételi díjak tájékoztató jellegűek!

 Részletes leírás

 Képek

 

 Indulási időpontok, árak

Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Indulás időpontEllátásÁr
2019-06-082 éjReggeli40 200 Ft/fő + illetékek (0 Ft/fő)Ajánlat kérése
2019-08-232 éjReggeli40 200 Ft/fő + illetékek (0 Ft/fő)Ajánlat kérése
2019-11-012 éjReggeli40 200 Ft/fő + illetékek (0 Ft/fő)Ajánlat kérése
Amennyiben nem talált megfelelő időpontot vagy utazást, kérjük keresse irodánkat elérhetőségeinken, hiszen a feltüntetett utazások csak egy részét jelentik teljes kínálatunknak!
Lastminute Központ Utazási Iroda Kft. | Adószám: 23803567-2-42 | | BFKH U-001335 | Minden jog fenntartva. © 2018
1173 Budapest, Cinkotai út 6/17. (Cinkotai úti üzletsor) | Telefon/fax: 06-1-256-38-94 | e-mail: info@lastminutekozpont.hu
Az oldalainkon feltüntetett információ kizárólag tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát fenntartjuk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiemelt last minute utak: Last minute Egyiptom | Last minute Görögország | Last minute Törökország