LASTMINUTE KÖZPONT

Last minute Egyesült Királyság


  •                        

Utazások kategóriák szerint

lastminute utak

Görögország

56.700 Ft/fő-től


lastminute utak

Egyiptom

91.740 Ft/fő-től


lastminute utak

Tunézia

131.200 Ft/fő-től


lastminute utak

Törökország

125.500 Ft/fő-től


lastminute utak

Spanyolország

180.968 Ft/fő-től


Londoni séták Szilveszterkor

Londoni Hotel


Régió / Város: London / London
Utazás módja: repülővel
Kategória: Szilveszteri utak
0 Ft/Fő-től

Utazás: Wizz Air menetrend szerinti repülőjárattal

Elhelyezés: 3*-os szállodában

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 15 fő

 

Program

 

1. NAP: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster apátságot a helyszínen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

 

2. NAP: Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával. A Londonban maradóknak ajánljuk a Madame Tussaud panoptikum megtekintését.

 

3. NAP: Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba, amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. A kastély részét képezi a Szt. György kápolna, számtalan, a királyi családhoz kapcsolódó esemény színhelye. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások színhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet) és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, a melynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg, a jövendő trónörökös is. XII. 31-én éjfélkor színpompás tűzijátékot élvezhetnek a Big Ben tövében, a London Eye környékén.

 

4. NAP: Szabad program, amelynek során ki-ki kedve szerint válogathat. A szilveszteri csoportnál érdemes kihasználni a karácsony után kezdődő jelentős árengedményeket kínáló téli vásárt. Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében. A programok sorrendje felcserélődhet. A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.

 

A programok sorrendje felcserélődhet. 

A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.

 

Feladand poggyász felár ellenében a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelően igényelhető.

 

 Részletes leírás

 Képek

 

 Indulási időpontok, árak

Amennyiben nem talált megfelelő időpontot vagy utazást, kérjük keresse irodánkat elérhetőségeinken, hiszen a feltüntetett utazások csak egy részét jelentik teljes kínálatunknak!
Lastminute Központ Utazási Iroda Kft. | Adószám: 23803567-2-42 | | BFKH U-001335 | Minden jog fenntartva. © 2018
1173 Budapest, Cinkotai út 6/17. (Cinkotai úti üzletsor) | Telefon/fax: 06-1-256-38-94 | e-mail: info@lastminutekozpont.hu
Az oldalainkon feltüntetett információ kizárólag tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát fenntartjuk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiemelt last minute utak: Last minute Egyiptom | Last minute Görögország | Last minute Törökország