LASTMINUTE KÖZPONT

Last minute USA


  •                        

Utazások kategóriák szerint

lastminute utak

Görögország

83.953 Ft/fő-től


lastminute utak

Egyiptom

101.618 Ft/fő-től


lastminute utak

Tunézia

131.200 Ft/fő-től


lastminute utak

Törökország

73.508 Ft/fő-től


lastminute utak

Spanyolország

180.968 Ft/fő-től


A Kaliforniai-öböl hullámain - Mexikó-Los Angeles-Las Vegas

A Kalifoniai-öböl hullámain


Régió / Város: Nyugati-Part / Los Angeles
Utazás módja: repülővel
Kategória: Hajóutak
0 Ft/Fő-től

Utazás időtartama: 15 nap / 13 éjszaka

Utazás: az Air France menetrend szerinti járataival párizsi átszállással Los Angelesbe és vissza, és a Carnival Cruise Line - Splendor hajójával
Elhelyezés: 3*-os szállodákban (Los Angeles 4 éjszaka, Las Vegas 2 éjszaka) a hajón választás szerint belső, ablakos vagy balkonos kabinokban (7 éjszaka)
Ellátás: a szállodákban reggeli, a hajón teljes ellátás, korlátozott italfogyasztással
Minimum létszám: 16 fő
 
1. NAP:
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Párizsban, érkezés Los Angelesbe helyi idő szerint délután. Transzfer a los angelesi szálláshelyre, pihenés.
 
2. NAP: LOS ANGELES
Városnézés Los Angelesben, az „Angyalok városában”, amely az Egyesült Államok második legnagyobb városa, több kisebb városrészből álló igazi metropolisz. Egy olyan multikulturális város, amelynek lakosai majdnem százötven országból érkezve, több mint kétszáz nyelvet beszélnek. Városnézésünk érinti a gazdag Bel Air negyedet, ahol számtalan amerikai filmet forgattak, és nagyon sok fi lmsztár lakhelye, Beverley Hills-t, és a híres Hollywood Boulevard-t, a város talán legismertebb környékét, a Hollywoodi hírességek sétányával, ahol már több mint 2000 csillagba írt nevet helyeztek el. Itt találjuk a Kodak színházat, ahol az Oscar-díj átadást tartják és Grauman’s Kínai Színházát is, ahol az aszfaltban hagyott lábnyomok és a kézlenyomatok láthatóak. Visszatérés a szálláshelyre a délutáni órákban.
 
3. NAP: HAJÓRA SZÁLLÁS
Reggeli után szabad program, majd transzfer a kikötőbe, ahol a délutáni órákban megkezdik a felejthetetlen hajóutat a Mexikói Riviérára. A Mexikói Riviera valójában a Mexikó nyugati partjánál fekvő mintegy húsz város és laguna átfogó neve, melyek természeti szépsége, a hangulatos Csendes – Óceán parti települések számtalan turistát vonzanak a vidékre. A települések közül az utazás során három helyen fog kikötni hajójuk, mielőtt visszatérnek a kiindulópontként szolgáló Los Angeles-be.
 
4. NAP:
Ezt a teljes napot utazással töltik, mely alkalmat ad arra, hogy megismerkedjenek az egy hétre otthonukként szolgáló úszó szállodával. Nehéz lenne megmondani, hogy a hajóút során hol fogják magukat a legjobban érezni a Carnival Splendor fedélzetén, mert ennek a hajónak minden része lenyűgöző. Talán az 1930-as évek hangulatát idéző El Morocco Lounge zenés előadásai, karaoke partijai közben? Vagy a „Royal Flush Casino”-ban, melynek már a neve is a győzelemre utal? Esetleg a fedélzeti jazz klubban, a The Coolban? De lehet, hogy éppen a Pinnacle Steakhouse-ban, amely nem csak eleganciájában és színvonalában magas, de elhelyezkedésében is, hiszen a hajó egyik legfelső fedélzetén található. Mindezek mellett a hajón fedélzeti mozi, kosárlabdapálya, mini golf szolgálja az utazók szórakoztatását, a vizes élményeket kedvelők számára pedig ott van a Splash Park, a medencék és a csúszda is.
 
5. NAP: CABO SAN LUCAS
Reggel érkeznek Cabo San Lucas kikötőjébe, mely egyike Mexikó öt kiemelkedő turisztikai központjának. Sziklákkal körülvett tengerpartja a búvárok paradicsomának számít. Kalandra vágyók kirándulhatnak a közeli Sierra hegységbe, vagy kipróbálhatják a snorkelezést a Santa Maria és Chileno öblökben, vagy vitorlázhatnak is. Ezekre a kirándulásokra a helyszínen fizethetnek be, idegenvezetőnk segítségével. Továbbindulás az esti órákban.
 
6. NAP: MAZATLAN
Ezen a napon Mazatlan kikötője a kiindulópont. A választható kirándulások közt egésznapos ismerkedés a Sierra Madre hagyományőrző falvacskáival, mexikói főzőtanfolyam salsatanulással éppúgy megtalálható, mint a hajókázás és gyalogos ismerkedés magával Mazatlan várossal, amelynek fejlődéséhez a spanyol hódítók mellett a XIX.században érkezett jelentősebb lélekszámú német telepesek is hozzájárultak.
 
7. NAP: PUERTA VALLARTA
Reggeli kikötés a környék egyik legismertebb tengerparti üdülőhelyén Puerto Vallarta-ban. Delfi nekkel úszás, canopy (azaz beülős drótkötélpálya) túra a Sierra Madre hegységben, a tequila történetének megismerése kóstolással és folklór show-val, mindez szerepel azon az „étlapon”, melyet erre a napra kínál a hajótársaság utasainknak.
 
8-9. NAP:
Hajózás a tengeren.
 
10. NAP: LOS ANGELES
Kikötés Los Angeles Long Beach kikötőjében a reggeli órákban, transzfer a Los angeles-i szálláshelyre, illetve fakultatív lehetőség a híres hollywood-i Universal Studios bejárására. A tematikus park megtekintése valójában több napot is igénybe vesz, így az egész napos látogatás csak ízelítőt adhat a lehetőségekből, melyek között stúdió túra, speciális eff ektusok show-ja, és egyéb látványosságok is választhatók idő függvényében.
 
11. NAP: LAS VEGAS
Reggeli után autóbusztranszfer Las Vegasba, a kaszinózás fellegvárába, ahol két éjszakát töltenek utasaink Las Vegas Nevada állam legnagyobb városa, a sivatag közepén helyezkedik el. A kaszinók fővárosát 1905-ben alapították, eredetileg vasúti munkások szálláshelyének szánták, majd 1911-ben hivatalos településsé vált. Bányászok, munkások, és iparosok lakhelye volt. Nevada államban 1909-ben betiltották a szerencsejátékokat, majd 1931-ben az állam rossz anyagi helyzete miatt ismét engedélyezték, ekkor nyíltak meg Vegas első kaszinói. Legalizálták továbbá az utcai alkoholfogyasztást is, ami kuriózumnak számított Amerikában. Egyre több turista érkezett játszani és mulatni ide, hamar híre ment a város jó hangulatának. Sorra nyíltak a kaszinók, később a hotelek és az egyéb szórakoztató egységek. Las Vegas mára a világ egyik legnagyobb szórakoztató és show központja lett, ahol mindenki megtalálja a kedvére való programot. A csillogó város felfedezése idegenvezetőnk segítségével bizonyára maradandó élményt fog hagyni mindenkiben.
 
12. NAP: GRAND CANYON
Ezen a napon irány a Grand Canyon. Buszos és helikopteres lehetőségből is választhatnak, hogy a Colorado folyó által kivájt völgyszurdok egyedülálló szépségében gyönyörködjenek, és elkészíthessék a kötelező fotókat Földünk egyik leghíresebb természeti csodájáról. Éjszakázás Las Vegasban.
 
13. NAP:
Visszatérés Los Angelesbe autóbusszal, útközben vásárlási lehetőség egy igazi amerikai bevásárlóközpontban (shopping mall). Az utolsó éjszakát Los Angelesben tölti a csoport.
 
14. NAP: LOS ANGELES -BUDAPEST
Délelőtt szabadidő Los Angelesben, dél körül transzfer a repülőtérre. Utazás az Air France menetrend szerinti járatával Párizsba, majd másnapi átszállást követően érkezés Budapestre a 15. napon a délutáni órákban.
 
Kötelező borravaló a hajón: 90 USD/fő
 
Választható:
Universal Studios fakultatív program (min.15 fő): 60.800 Ft/fő
Grand Canyon autóbusszal: 35.425 Ft/fő
Grand Canyon helikopterrel: 60.800 Ft/fő

 Részletes leírás

 Képek

 

 Indulási időpontok, árak

Amennyiben nem talált megfelelő időpontot vagy utazást, kérjük keresse irodánkat elérhetőségeinken, hiszen a feltüntetett utazások csak egy részét jelentik teljes kínálatunknak!
Lastminute Központ Utazási Iroda Kft. | Adószám: 23803567-2-42 | | BFKH U-001335 | Minden jog fenntartva. © 2018
1173 Budapest, Cinkotai út 6/17. (Cinkotai úti üzletsor) | Telefon/fax: 06-1-256-38-94 | e-mail: info@lastminutekozpont.hu
Az oldalainkon feltüntetett információ kizárólag tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát fenntartjuk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiemelt last minute utak: Last minute Egyiptom | Last minute Görögország | Last minute Törökország