LASTMINUTE KÖZPONT

Last minute Olaszország


  •                        

Utazások kategóriák szerint

lastminute utak

Görögország

83.953 Ft/fő-től


lastminute utak

Egyiptom

121.396 Ft/fő-től


lastminute utak

Tunézia

131.200 Ft/fő-től


lastminute utak

Törökország

125.500 Ft/fő-től


lastminute utak

Spanyolország

180.968 Ft/fő-től


Velence, a tengerek királynője II.

Padova Hotel


Régió / Város: észak-Adria / Padova
Utazás módja: busszal
Kategória: Körutazás
0 Ft/Fő-től

1. nap: Aquileia

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana út­vo­na­lon. Ismerkedés Aquileiával, mely város az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai kereszténység egyik bástyája volt (ókori lakóházak, mauzóleum, Fórum, ókeresztény bazilika híres mozaikpadlóval stb.). Szállás Padova környékén (3 éj).
 
2. nap: Velence
Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék. 
Séta a városban, ismerkedés a város kü­lön­le­ges hangulatával és legfontosabb ne­ve­zetes­sé­geivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zá­rá­sa­ként hajózás a Canal Grandén, a város főút­vo­na­lán, ahol a legszebb paloták találhatóak.
 
3. nap: Velence, Murano, Burano
Egész napos kirándulás Velencébe. Szabad program, le­he­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meg­te­kin­té­sé­re, illetve barangolásra Velence sikátorain és csatornáin keresztül. Idegenvezetőnkkel kirándulási le­he­tő­ség Murano és Burano szigeteire. Murano a híres velencei üveggyártás központja, Burano pedig egy bűbájos halászfalu a velencei lagúnában.
 
4. nap: Padova (Szent Antal-bazilika és óváros)
A délelőttöt Padovában, Szent Antal városában töltjük. Miután megnéztük a város monumentális díszterét, a Prato della Vallét és a híres Szent Antal-bazilikát (gyönyörű freskók, szobrok, domborművek stb.), egy óvárosi sétára indulunk, ahol számos szép épületet, palotát csodálhatunk meg: Pedrocchi kávéház (Olasz­or­szág egyik legelőkelőbb kávézója), Palazzo della Ragione (a régi városháza), Palazzo del Capi­ta­nio (a velencei helytartó palotája), Palazzo del Bo (a nagy múltú egyetem épülete), a dóm a ke­resz­te­lő­ká­pol­ná­val stb. 
Rövid szabadidő után indulás hazafelé. Utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­kanizsa – Siófok út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Budapestre az esti órákban.
 
 
Utazás
Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).
 
Szállás
3 éjszaka Padova környékén (Velence kb. 45 perc autóbusszal) egy 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, légkondicionált szo­bák­ban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda a hazai értékelés szerint inkább 3 csil­la­gosnak felel meg.
Nincs éjszakai buszozás.
 
Ellátás
Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora). 
Figyelem: Olaszországban a büféreggelik ál­ta­lá­ban egyszerűbb svédasztalt jelentenek. 
 
A részvételi díj tartalmazza:
az autóbuszos utazást, a 3 éjszakai szállást félpanzióval, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a belépési illetéket Velencébe, a felsorolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­ja­kat, a velencei vaporettojegyet a 2. napra, va­la­mint a 3. napi bérelt hajó árát.

 Részletes leírás

 Képek

 

 Indulási időpontok, árak

Amennyiben nem talált megfelelő időpontot vagy utazást, kérjük keresse irodánkat elérhetőségeinken, hiszen a feltüntetett utazások csak egy részét jelentik teljes kínálatunknak!
Lastminute Központ Utazási Iroda Kft. | Adószám: 23803567-2-42 | | BFKH U-001335 | Minden jog fenntartva. © 2018
1173 Budapest, Cinkotai út 6/17. (Cinkotai úti üzletsor) | Telefon/fax: 06-1-256-38-94 | e-mail: info@lastminutekozpont.hu
Az oldalainkon feltüntetett információ kizárólag tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát fenntartjuk. Adatvédelmi tájékoztató

Kiemelt last minute utak: Last minute Egyiptom | Last minute Görögország | Last minute Törökország